sunnuntai 30. lokakuuta 2011

MiMaxin tilausta

Pistin tuossa alkuviikosta MiMaxin bonuksia käyttöön ja tilailin kaikkea pientä kivaa.


Löysinpä uuden tuoteihastuksen, joka on ihan must etenkin reissaavan ihmisen kaapissa (paremminkin laukussa). Nimittäin kynsilakanpoistolaput pienessä, sirossa muovirasiassa, jossa varmasti pysyvät kosteina. Olen aiemminkin kokeillut vastaavia, mutta eivät ole vakuuttaneet.. itseasiassa yhdet laput eivät poistaneet lakkaa ollenkaan! Nämä taasten olivat ilostuttava yllätys.. Laput poistivat lakat hyvin eivätkä hajoilleet, ja lisäksi tuoksu on ihana! Pakkauskin on juuri passeli. Ovat vieläpä asetonittomia, joten sopivat rakennekynsillekin! Yhdessä purkissa näitä poistolappuja on 30 kpl. Laput löytyvät täältä (3 eri väriä; oranssi, lila tai pinkki). Hintaa purkilla on vain 2,50€



Lisäksi klikkailin ostoskoriin fuksian väristä koriste"pitsiä", talvisia hopeanvärisiä lumihiutaletarroja, pari kynsikorua, mustan eyelinerin sekä poistotuotteista kultaisen glitterisen uv-geelin. Lisäksi MiMax yllätti minut uudella Arctic Tides -foliolla jota jo suunnittelin käyttäväni yhdessä noiden uusien tarrojen kanssa.

Koriste"pitsi" fuksian värissä. MiMaxin pitsit löytyvät täältä.


Arctic Tides -folio. 4,90€ MiMaxilla (näistä rullista riittää sitten pitkään!).
Kaikki MiMaxin foliot löytyvät täältä.
MiMaxin foliovalikoimat ovat suorastaan ihan mielettömät!

Kynsikorut 2€/kpl. Korut löytyvät täältä.

Ihanat herkät ja kauniit hopeiset lumihiutale-tarrat.
Yhdet kauneimmista tarroista mitä ikinä olen omistanut.

W7 musta eyeliner. Verkkokaupastahan löytyy siis muutakin kuin kynsitarviketta;
mm. meikkisivellintä ja luomiväriä...

Sure Promise glittergeeli, kulta.

18 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Ihania ostoksia, nuo tarrat ovat niin nättejä! :)

Vanquish kirjoitti...

Kivat ostokset! Itse just suunnittelen MiMaxin tilausta, nyt on pakko koittaa noita lappuja :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Ihania ostoksia! Nyt tekee mieli lähteä kattelemaan verkkokauppoihin kynsijuttuja talven varalle. Ihan niin kuin niitä ei tuolla laatikoissa olisi jo koko arsenaalia. ;)

Fanni kirjoitti...

nuo kynsilakanpostolaput on tosiaankin must have, olenkin miettinyt millä hiihtoloman reissulle saisin kynsilakanpostoaineen turvallisesti perille, ja tuo onkin loistoidea!! :)

Maryah kirjoitti...

Rose: Eikös :) Ihanan talvisia. Tulee ihan sellainen ihana syksyinen kuurainen maa aamulla :)

Vanquish: Nuo oli kyllä positiivinen yllätys ja varmasti tulee tilattua lisää noita. Hirmu näppärät reissun päällä.

Sentimental Journey: Se on kumma juttu, lisää on vaan saatava kun löytyy kaikkea kivaa! :D

Fanni: Niinpä! :) Ei tarvitse pyöritellä pulloja moneen pussiin ja pakata kamalaa määrää vanulappuja mukaan. :)

Niniane kirjoitti...

Voisin noita kynsilakanpoistolappuja kyllä kokeilla! Saitko siis tuon folion kaupan päälle? Se on kyllä hieon näköinen ja niin ovat nuo tarratkin! Pitäisiköhän itsekin tilata nyt kun talvikin pian tulee...

Maryah kirjoitti...

Niniane: Kokeile ihmeessä! :) Tarrat on kanssa ihanan talvisia! :) Niin, olen siis tosiaan yhteistyössä MiMaxin kanssa.

Niniane kirjoitti...

Mä muistan saaneni myös muutaman 3D kukan tilaukseni mukana joskus MiMaxilta. Se oli kiva yllätys, vaikka en siis missään yhteistyössä olekaan. :) Ja varmaan nyt tulee jotain sieltä taas tilattua kun katselee muiden hyviä ostoksia. Alkaa olemaan jo niin monta juttua himotuslistalla. :D

Maryah kirjoitti...

Niniane: Sepä se, löytyy niin paljon kaikkea kivaa mitä olisi hirmuinen hinku tilata. Väkisin täytyy koittaa vähän malttaa :DD

Jiienna kirjoitti...

Noi kynsilakanpoistolaput vois olla mun pelastus! Mä en nimittäin tiedä mikä siinä on, mutta mun kynsiin ei saa koskea vanulapuin, etenkään kynsilakanpoistoaineella kostutetuin. Menee kylmät väreet, vähän ku jollain tulee taulun raapimisesta :D En tiiä mikä siinä on! Tykkään kyllä lakkailla kynsiä, mutta se lakan poisto on ihan hirveää.. Jos vaikka noiden kanssa ei tuntuis sitten niin pahalta :P

Maryah kirjoitti...

J: Aika jännä juttu! :) Tosi kosteita nuo laput on kanssa, mutta kokeile ihmeessä josko löytyisi noista sopiva tuote.. hinta ei ainakaan ole hurja! :)

-Caramel- kirjoitti...

Kivoja ostoksia :) Ihte täsä kahtellu kans nuita MiMaxin sivuja kun haluaisin opetelle tekeen geelauksia ihan omalle kynnelle mutta oon ihan hukassa että mitä tarvis hankkia että pääsis alkuun :-S Oiskohan joku niin ihana että vois vähä antaa neuvoja? :)Kiitos jo etukäteen :D

Maryah kirjoitti...

Caramel:
Monet verkkokaupat myyvät geelikynesien aloitussettejä sekä uunien kanssa että ilman. Ohjeitakin verkkokaupoilta löytyy kynsien tekoon, ja muutoinkin netistä. Youtubesta löytyy myös hyviä tutorialvideoita.

Ensimmäisenä tarvitset geelikynsien tekoon UV-UUNIN (lampun). Mitä tehokkaampi, sen parempi. Itselläni on 4-putkinen 36W Rion uuni (hankin setin Riolta): http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/05/esittelyssa-uv-uuni.html

Uunin lisäksi tarvitset GEELIT (on olemassa yksivaihe sekä monivaihegeelejä. Yksivaihegeeli riittää yksinään, monivaihegeeleissä on erikseen pohjageeli, rakennusgeeli sekä päällysgeeli.

Geelin/geelien ja uunin lisäksi tarvitset viiloja, bufferin, puhdistusaineen, rakennekynsisakset, manikyyritikkuja/kynsinauhatyöntimen, primerin ja jos haluat kynsiin pituutta; joko tippejä tai muotteja.

Tästä voisin tehdä jossain vaiheessa erillisen postauksen, mutta tässä nyt muutama ajatus geelikynsitarpeista. :)

-Caramel- kirjoitti...

Oispa kyllä kiva jos joskus tekisit tästä postauksen :)

Uuni minulta jo löytyykin kun satuin kirpparilta sen löytämään. Luulisin että se on samanlainen kuin tämä -> http://www.ellos.fi/dv/30-Hyvinvointi-Meikit-kynnet/Rio/_/N-g3eZ1z141tpZ1z141xe?Nr=113978

Oisko tuo yksivaihe geeli näin aloittelijalle helpompi? Voisitko suositella jotain esim. Mimaxilta? Geelin päällehän varmaan voi sitten tehdä minkälaisen lakkauksen vaan haluaa? Huhhuh kysymyksiä löytys varmaan miljoona lisää vaan en nyt tämän enempää häiriköi xD

Maryah kirjoitti...

Caramel:

Ystävälläni (joka pitää blogia täällä: http://laurasstyler.blogspot.com) on tuo samainen uuni käytössä jonka sinäkin olet hankkinut. Ja hyvin toimii. :) Kivan löydön olet tehnyt! Toki kun käytettynä ostaa, ei voi tietää kuinka kauan uuni on ollut käytössä, joten kannattaa harkita lampun vaihtoa. :) Lamput pitäisi aika-ajoin vaihtaa, lampun/lamppujen teho heikkenee ajan kanssa (riippuen tietysti käytöstä) ja se saattaa aiheuttaa sen ettei geeli kovetu kunnolla.

MiMaxilla myydään Sure Promise yksivaihegeelejä, en ole itse käyttänyt, mutta moni tuntuu käyttävän ja hinta on edullinen:
http://www.mimax.fi/geelituotteet-uvgeelit-sure-promise-c-32_62_120.html

Sure promisen aloituspakettia löytyy MiMaxilta myös (ilman uuniakin):
http://www.mimax.fi/geelikynnet-aloituspaketti-p-837.html

MiMax myy myös monivaihegeelejä, jotka käsittääkseni ovat juuri samoja mitä minä aiemmin käytin ennen kun allergisoiduin (omani hankin JT-Cosmeticsilta, MiMaxille ne tulivat myöhemmin):
http://www.mimax.fi/geelituotteet-uvgeelit-rose-nails-c-32_62_119.html
Ovat hirveän hyviä, mutta juoksevia ja varmasti kyllä tuollaisella aiemmin mainitulla yksivaihegeelillä on kynsien teon opettelu helpompaa. Mutta näiden hankintaa kannattaa harkita vaikka myöhemmin!

Itse aloitin Rion geeleillä, jotka kanssa olivat yksivaihegeelit. Eron huomaa noissa geeleissä siinä, että esim. nuo toiset, juoksevammat geelit muotoutuvat helpommin ja ovat helpompia viilata (muotoilu ja poisto).

Geelien pysyvyydessä kynsillä voi myös olla eroja; toinen geeli pysyy paremmin toisella, toinen toisella. Sopivan geelin löytää kokeilemalla, ja varmasti kannattaa aloittaa tuolta halvemmasta päästä ihan perus yksivaihegeeleillä.

Geelien päälle voi lakkaukset ja koristelut tehdä ihan niinkuin luonnonkynsien päällekin. :)

Toivottavasti tästä oli apua :) Kysyä saa, ja pitääkin kysyä jos joku askarruttaa! :)

-Caramel- kirjoitti...

Kiitos paljon :)
Tuommoisen listan laitoin tavaroista mitä aattelin tilata + tietty viilat yms.
Luuletko että noilla pääsisin alkuun?

http://www.mimax.fi/puhdistusaine-pyyhkaisyaine-100-p-886.html

http://www.mimax.fi/geelisivellin-musta-p-2509.html

http://www.mimax.fi/geeli-kirkas-p-1015.html

http://www.mimax.fi/primer-5ml-geeli-tai-akryyli-p-887.html

Maryah kirjoitti...

Caramel:

Jos haluat kynsiin pituutta, hanki myös tippejä + liima tai muotit. Ja kynsileikkuri on must, normaalit kynsisakset tai -leikkurit eivät rakennekynsien lyhentelyyn sovi.

Mutta nuo on vallan hyvät! :)

Luonnonväristen tippien kanssa toimii parhaiten "pinkki" geeli, mutta muutenhan tuo kirkas on ehdottomasti monikäyttöisempi.

Rakennegeeli voi olla helmpompi levittää tasaisella siveltimellä, mutta miksipä ei tuo vinolaitainenkin toimisi, en ole kokeillut.. Itselläni on noita marmorikuvioisia tasapäisiä. :)

Tuo puhdistusaine/pyyhkäisyaine passaa juuri kynsien puhdistukseen ennen geelauksia sekä tahman poistoon siveltimistä ja kynsiltä.

Kiva olisi kuulla kokemuksiasi ja fiiliksiäsi kun olet geelikynsien tekoa päässyt kokeilemaan! :)

-Caramel- kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kun olet jaksanut minun kysymyksiin vastailla =)

Ajattelin ihan omalle kynnelle ensin tehdä jos saisi niitä vähän vahvistettua, tosin mietin että tilaisko noita tarramuotteja kun omista kynsistä on pari lyhyempää niin jos niiden avulla saisi kynsiin tehtyä vähän lisää pituutta.

En tiiä pitääkö sitä opetella blogia kirjottamaan kun se homma on ihan uutta minulle. Mulla kyllä tahtoo muutenki olla niin paljo projekteja että mahtaako löytyä aikaa alkaa vielä kirjotteleenki xD

Mutta voin kyllä varmaan jotain viestiä sitten laitella kun olen saanut kokeiltua tuota geelausta :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...